Питання-відповідь!

Тема в разделе "Український розділ", создана пользователем andreytm, 31 окт 2006.

  1. andreytm

    andreytm Пользователь

    Регистрация:
    12 окт 2006
    Сообщения:
    25
    Симпатии:
    17
    D+ працює все нормально... Vic скажіть будьласка хоть питання не потемі може на цьому сайті також зробити тему "питання відповідь" питання таке щось стало вже пару днів Dbox не хоче працювати емулятор як я зайду на якийсь кодований канал а потім вертаюсь на кодований але я знаю що він працює а він всерівно не показує допомагае в цій ситуації перезагрузка емулятора тоїсь беру роблю "сброс ключей"і тоді показує вчому може бути причина...??
     
  2. vic

    vic Профи в Сат-ТВ

    Регистрация:
    22 июн 2006
    Сообщения:
    6.216
    Симпатии:
    5.372
    Скоріше всього ви "ходите" по каналам з Астри де практично дуже багато є каналів,котрі нам недоступні для хитрого перегляду..
    Щоб не зависав емулятор-можна поступити слідуючим чином--у вас є файл в папці var/keys mgcamd ignore list ..просто спочатку замітьте на яких провайдерах у вас получається "зависання" --потім подивіться в папці ТЕМП вашого тюнера pid info і внесіть в папку ignore list --в слідуючий раз ,коли ви будете ставати на данний пакет то емулятор не буде на нього реагувати..
     
    Последнее редактирование: 31 окт 2006
  3. andreytm

    andreytm Пользователь

    Регистрация:
    12 окт 2006
    Сообщения:
    25
    Симпатии:
    17
    ПІДКАЖІТЬ БУДЬЛАСКА ЯК ЗРОБИТИ ПРАВИЛЬНО ХОЧУ ПЕРЕШИТИ СВІЙ ТЮНЕР ДЕБОКС2НОКІЯ АЛЕ ТІЛЬКИ З ДОПОМОГОЮ САМОГО КАБЕЛЯ КРОС-ОВЕР ПРОЧИТАВ ОСЬ ЦЕ
    Как заменить имидж в Dbox2 используя встроенные функции имиджа?

    Перед началом замены имиджа убедитесь:

    1. Что файл с имиджем имеет расширение .img, имя файла не имеет пробелов и символов национальных алфавитов. Можно, для краткости, ререименовать его, к примеру в n.img.

    2. Имидж имеет размер 8257536 кБ - flash without bootloader



    Чтобы залить новый имидж в бокс:

    Копируем его по FTP в директорию /tmp на боксе.

    Берем в руки пульт Dbox2:

    Main Menu -> Service -> Software Update -> Expert functions -> Write one partition - flash without bootloader -> выбираем файл -> OK

    Появится окно показывающее процесс стирания и записи имиджа.

    Ждем окончания процесса.

    Перегружаем бокс.

    Все вышесказанное относится к GUI Neutrino. Для GUI Enigma пункты меню будут называться немного иначе, но смысл и порядок действий тот же.

    ВРОДІ БИ І ЗРОЗУМІЛО І ОДНОЧАСНО НЕ ЗРОЗУМІЛО В МЕНЕ СТОЇТЬ ЕНІГМА 1.8 СКАЖІТЬ ЯК БУДЕ ПИСАТИСЯ В МОМУ МЕНЮ КУДИ ЗАХОДИТИ І ЩО ЗРОБИТИ ХОЧУ ПЕРЕШИТИ ТОМУ ЩО ТРОХИ ЧАСТІШЕ СТАВ ТЮНЕР ПІДВИСАТИ МОЖЛИВО ПЕРЕПРОШИТИ ТО БУДЕ КРАЩЕ ПРАЦЮВАТИ.
     
  4. vic

    vic Профи в Сат-ТВ

    Регистрация:
    22 июн 2006
    Сообщения:
    6.216
    Симпатии:
    5.372
    Чесно вам скажу..я особисто перешиваю лише в комбінації шнур ком=порт і кросовер.інакше і не бавлюсь..так само поступаю з дрімом.лише через компорт перешиваю і обовязково стираю флешку..для мене головне не модерн,а усвідомленна якість..крім того після зашивки нового іміджу також стараюсь по новому просканувати канали..тобто щоб не мати дурних підозр на імідж стараюсь і сам бути коректним...
    Поки що вважаю імідж 1.8 енігма уа теам найбільш стабільним..котрий дозволяє дивитись все ..в мене в дочки він працює вже третій рік як гаман..нічого там взагалі не міняв..навіть ему..
     
  5. andreytm

    andreytm Пользователь

    Регистрация:
    12 окт 2006
    Сообщения:
    25
    Симпатии:
    17
    Vic тоді порадьде що робити ( перешити я наверно сам не зможу ) чому почав підвисати коли не бачить канала а бувае і ще в деяких місцях... і щось зараз стало що ( можливо з за погоди ) став слабкий сигнал раніше бкло 80 проц. та і більше а зараз 60 проц. правда не на всіх транспондерах є і на деяких 80 проц. але я не можу просканувати всі канали процентів 30 я так бачу що не находить. антену і так і сяк але щось не можу добитися щоб став більший сигнал. ви казали як що міняемо ключі та емулятор то в якійсь папці відкладаеться мусор і як вона переповнена то тюнер гірше працюе..?? Vic ви могли б викласти софт.кам з нормальними ключами а то я щось по всіх сайтах подивився та нічого толкового не знайшов я дивлюся астру хотбір сіріус та амос. я раніше завжди міняв ключі тільки в софт.камі ви десь писали що треба ще в ауторул.кей... так.? підкажіть ще в двох словах що і як я роблю правильно чи ні...???
     
  6. vic

    vic Профи в Сат-ТВ

    Регистрация:
    22 июн 2006
    Сообщения:
    6.216
    Симпатии:
    5.372
    Підвисати може тюнер з слідуючих причин.
    1.Коли ви стаєте на канал на котрий немає ключів..таке часто трапляється на каналах на Астрі а також на французському пакеті ТПС..тому щоб дбокс2 ігнорував ці канали в файл ігноре необхідно внести ,наприклад на ТПС ідент 007С00..також вичислити іденти на інші астрівські канали..і внести їх в список ігноре..
    2.Також буває коли ви встаєте на канал,котрий вже не існує,або змінився..тюнер в даному випадку починає аналізувати ці зміни ..просто потрібно вчасно вносити зміни по супутниках,періодично скануючи..дуже багато сталось змін в останні місяці по транспондерам саме на Хот Бірді і Астрі..і причому зміни продовжуються донині..
    3.Саме на вашому іміджі тюнер не повинен взагалі зависати при відсутності сигналу..можна спробувати відключити антену на деякий час і потім її включити..ознака зависання--це коли тюнер перестає реагувати на пульт..

    По сигналу,скануванні і переповненні флеші..
    1.Сигнал дійсно може впасти,коли на вулиці хмари,дощ,снігопад чи інші погодні аномалії..Також сигнал може впасти від поганого,дешевого кабеля,окислення розємів,неякісного китайського комутатора,чи конвертора..тобто причина може знаходитись на всій трасі технологічного ланцюга тюнер--антена..тут потрібно вичислити причину методом виключення ..тобто підставляючи чи міняючи елементи..наприклад--включити напряму тюнер до конвертора хорошим якісним куском кабеля..і т.д.
    Чим мені особисто не подобається система з мультифідами--це тим що втрачається рівень сигналу на бокових супутниках,адже ви їх приймаєте боковими пелюстками,втрачаєте якість ..конвертор--повинен стояти в фокусі..тому я давно відмовився в себе дома від такої трьох-чотирьох голової системи і перейшов на позиціонер-отримав і якість і кількість каналів і супутників..
    2.Дуже важливу роль відіграє точність настройки на канали,тобто неоюхідно вичислити зміщення частоти і прописавши таким чином точніше канали..наприклад в мене зміщення таке..11766 на Сіріусі я прописую на пару одиниць в мінус=11764 і все--нема проблем з сигналом..ще точніше потрібно настроїти канали з малими потоками!!Частоту вичисляємо в режимі Ручне сканування,підбираючи частоту,а часом буває і швидкість потоку на пару одиниць на зменьшення чи збільшення,контролюючи рівень сигналу на індикаторі настройки...
    3.При переповнені флеші тюнер починає перегружатись при спробі сканування каналів,вискакує повідомлення Ерор і бокс іде в даун..якщо у вас такого не відбувається то значить переповнення нема,якщо є і нема можливості сканувати нові канали--то найпростіше перешити тюнер по новому..

    Що ж ми дивимось на супутниках..
    1.В вашому випадку не бачу змісту міняти якісь ключі,поскільки в околі Астра-Амос нічого давно не появлялось нового..
    На Астрі як було пакет Еазі і МТВ так і залишилось..рідко коли появляються ключі на Текіли,ще рідше на Премєру..та й ввести іх можна швидко в Софткам.кей з допомогою компа..більше в принципі на Астрі нічого нема--лише відкриті канали....
    На Хот Бірді така сама картина--що було цікаве--пакет ТПС...зараз він недоступний..дещо йде там в сеці1,віацес1,бісс....криптоворк..10722 канал наприклад..так теж ключ старий ..
    На Сіріусі також повний штиль давно--канали в кріптоворку надіюсь що у вас йдуть?Ключі старі...решта--відкриті канали..бісс..ТЕТ..
    Амос--в основному тут канали в біссі -українські..сека 1 і награ1..єдине лише слідкуєм на свіжими ключами на секу1...
    Тобто фактично нема потреби щось міняти лише періодично коригувати конкретні канали в сеці і бісу....
    Тенденція ж загальна така,що потихеньку канали починають переходити в інші кодування,недоступні для хитрого перегляду,і щось хотіти більше не випадає..тут потрібно думати про інші технології перегляду каналів..наприклад офіційна картка чи кардшарінг офіційної карти..доречі в ваш дбокс2 можна встановити мультикам під офіційну карту...схема його є на данному сайті..
     
  7. orest

    orest Новичок

    Регистрация:
    22 окт 2006
    Сообщения:
    10
    Симпатии:
    0
    Хто має якусь інформацію(може хто пробував) чи відкриваються наші кодовані канали карточками кабельників (може хто позичав) і на яких тюнерах. В першу чергу цікавлять глоби 6010Сr і 7010cr. Чи на ці тюнера потрібен буде спеціальний софт? чи може відкриваються на вже існуючих?
     
  8. vic

    vic Профи в Сат-ТВ

    Регистрация:
    22 июн 2006
    Сообщения:
    6.216
    Симпатии:
    5.372
    orest ..такі питання вам потрібно задавати у фірм що випускають чи продають дані тюнери і які софтово обслуговують їх власників..чи будуть вони підтримувати власників українських карт ..
    Буде працювати така карта на тюнерах з ліцензійним віацесс модулем і впевненний що і на тюнерах опенбоксх 8хх..
     
  9. orest

    orest Новичок

    Регистрация:
    22 окт 2006
    Сообщения:
    10
    Симпатии:
    0
    За опени 8хх я якраз і не переживав. Думав, може практично вже хтось щось тикав в глобіки, бо десь чув інформацію, що картоприймачі на них тестувались якраз для карток з віасес. Сам перевірити не маю змоги, бо широко цим не займаюсь і не маю тюнера на руках. Знайшов софт для 6010cr, де в релізі написано, що корекно працює з картками НТВ+. Тому і виникло таке питання по українських картках.
     
    Последнее редактирование: 12 дек 2006
  10. Sima-shtrih

    Sima-shtrih Новичок

    Регистрация:
    1 ноя 2006
    Сообщения:
    28
    Симпатии:
    3
    Lemberg LR-1000

    Як розкодувати закодовані канали?наприклад Новий? Як вводити ключі?
     
    yurko2001 и svirinss нравится это.
  11. Mischa

    Mischa Новичок

    Регистрация:
    12 ноя 2006
    Сообщения:
    1
    Симпатии:
    1
    Humax Pr-fox або F2-fox

    Хто підкаже як скопіювати з тюнерів Humax PR-FOX або F2-FOX програму прошивки на ком'пютер, щоб у випадку відкату можно було її встановити знову? В який спосіб і чим це можно зробити?
     
    1 человеку нравится это.
  12. drv1994

    drv1994 Новичок

    Регистрация:
    1 янв 2007
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    0
    softcam

    Підкажіть будь-ласка як залити softcam в ferguson 6318.Я маю программку
    softcam edit але я вибираю файл софткам і вибираю download(послати) і вискакує процес але він нульовий!Я перед тим всім пробував вводити на пульті до тюнера 24680 але всерівно не йшло.:confused: :confused: :confused:

    Для Аріоноподібних використовується прога Газоліне!!
     
    Последнее редактирование модератором: 28 янв 2007
  13. andreytm

    andreytm Пользователь

    Регистрация:
    12 окт 2006
    Сообщения:
    25
    Симпатии:
    17
    підкажіть будьласка як ввести ключ на премєру в тюнері опенбокс ф300. а то ми вже давно дивимося хотів би свому швагру ввести з пульта як можете то напишіть повністю ключ 00 та 01 або підкажіть яку то пару треба викидати з ключа такого який підходить до дебокса... раніше це все читав але забувся а щоб пошукати знову але з такою швидкістю інету як в мене дуже довго буде... зарання дякую за підказку.
     
  14. vic

    vic Профи в Сат-ТВ

    Регистрация:
    22 июн 2006
    Сообщения:
    6.216
    Симпатии:
    5.372
    В принципі формат ось такий
    Nagravision

    0501
    00 CC7AF05F42DC6165
    10 A0CF631882DF0726

    01 3106C81AB3765D03
    11 E99FEECA476F4E0D

    02 F6E82981CDA91011
    12 63B3361BBDA91E27
     
    1 человеку нравится это.
  15. drv1994

    drv1994 Новичок

    Регистрация:
    1 янв 2007
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    0
    cryptoworks

    Я знаю що для аріоноподібних використовується FKE та Gasoline, але ні в
    FKE ні в Gasoline немає кодировки Cryptoworks, а в софткамі є, но я не можу його залити.А мені і потрібна кодировка cryptoworks!
     
  16. vic

    vic Профи в Сат-ТВ

    Регистрация:
    22 июн 2006
    Сообщения:
    6.216
    Симпатии:
    5.372
    Ключі на Cryptoworks вносяться в тіло самого софта..Тому шукайте софти де такі -потрібні ключі вам уже вніс розробник софта..Софткам.кей використовується іншими типами тюнерів-лінуксоїдними..хочете більше ..напевно треба використовувати більш досконаліші технології чи більш розкручені тюнери..
     
  17. drv1994

    drv1994 Новичок

    Регистрация:
    1 янв 2007
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    0
    Добре, а тоді який тюнер порадите (але щоб на ньому можна було вводити ключі з пульта, а особливо такі як nagra 2 , seca 2 , biss , бо на
    фергусоні ключ ввести можна, але тільки цифри)?
     
  18. vic

    vic Профи в Сат-ТВ

    Регистрация:
    22 июн 2006
    Сообщения:
    6.216
    Симпатии:
    5.372
    з найпростіших опенбокс ф300,х8х0..чудова підтримка власне українська..софти пишуть до нього дуже відомі автори..
    Хочете взагалі бути на коні--лінуксоїдні..тут ви навіть самостійно можете виготовляти і софт(імідж)..
     
  19. Lex9k1

    Lex9k1 Новичок

    Регистрация:
    27 дек 2006
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    0
    ЕкспресАМ22

    Допоможіть! Налаштувався на 53Е але немає сигналу з 11044 (стс і т.д.) Можливо цей транспондер не транслює на території України, чи недостатній розмір тарілки? Я проживаю в Хмельницькій обл. тюнер Open Box X820 CI тарілка 1.1м.
     
  20. vic

    vic Профи в Сат-ТВ

    Регистрация:
    22 июн 2006
    Сообщения:
    6.216
    Симпатии:
    5.372
    Ви неуважно просто дивитесь теми на форумі..я описав варіанти перегляду..
    75град.
    тут звичайно йде зараз тимчасово..але затрати ж мінімальні..

    1.Blagovest Telekanal
    2.Detskiy
    3.Russkij Illusion
    4.Illusion +
    5.Oblaka tests
    6.Top Shop TV
    7.FootSchool TV Russia promo
    8.Rambler TeleSet
    9.A-One
    10.TV Sale
    11.NTV (0h)
    12.Vesti
    13.Zoo Park
    14.Telekanal Domashniy (+7h)
    15.STS (+7h)
    16.NTV (+4h)
    17.Inter +
    18.Israel Plus International
    19.NTS
    20.Mir
    21.Belarus TV
    22.TVT 1
    23.TV Safina
    24.Родное слово
    25.РБК ТВ
    26.НСТ

    Проміжний варіант 53 град.

    1.Strana Sovetov
    2.Perviy Muzykalnyi Telekanal
    3.World Music Channel
    4.STS (+2h)
    5.STS (0h)
    6.Muz TV
    7.Telekanal Domashniy (0h)
    8.Telekanal Domashniy (+2h)
    9.UTR
    10.NTN
    11.Stolicnoe TV

    В Тернополі це йде на 0,6-0,7м антену..
     
    КОХАН нравится это.

Поделиться этой страницей