Дрімбокс 500 -Аурум..як самостійно установити імідж і ему..крок за кроком..

Тема в разделе "DreamBox", создана пользователем seal, 15 сен 2006.

  1. seal

    seal Администраторы Команда форума

    Регистрация:
    19 апр 2006
    Сообщения:
    5.904
    Симпатии:
    5.450
    1,Скачати імідж
    rd500_b109_060319-0201_plus_all_emu-packs.zip
    RuDREAM DM500/2006/02/23 + all emu-packs...

    http://www.ump2002.net/index.php?act...ages-Dreambox&
    http://dvb-upload.com/index.php?acti...load&pid=45751
    2.Скачати загрузчик іміджів. DreamUp
    http://www.ump2002.net/index.php?PHP...2_und_Dreambox

    3.Для прошивки іміджа потрібен буде нуль-модемний шнур ..2-3,3-2,5-5..
    4.Також для оперативної роботи з дрімом необхідно буде Тотал коммандер.Вільно можна скачати з інету.
    Слідуючий етап загрузка іміджа.
    1.Підключаємо дрімбокс нуль-модемним шнуром до компа і запускаємо загрущик DreamUp на якому тиснемо Connect і в цей час включаємо дрімбокс в розетку..загрущик "побачить" ваш дрім..після цього я завжди роблю Erase-стираю флешку..після того як появиться повідомлення ОК тиснемо кнопку на загрущикові Flash і вибираємо імідж до того скачений rd500_b109_060319-0201 ..все пішла загрузка іміджа..чекаємо закінчення програмування аж пока не вискочить повідомлення..
    Після цього закриваєм загрущик і перегружаємо ваш тюнер-вимкнути з розетки і ще раз включити.
    Тюнер готовий до дальших дій..
    Слідуючий етап--необхідно буде виставити настройки сітки дрімбокс -компютер..Приміром якщо комп ваш має ай пі адрес 192.168.0.2 то ай пі дріма виставити хоча б на одиницю більше 192.168.0.3..робиться це з пульта тюнера!!Далі підключити комп і тюнер або кроссовером якщо напряму дрім-комп або прямим(кроссовером) кабельком якщо йде зєднання через свіч або роутер..
    Далі запускаємо Тотал коммандер ..в пункті Сітка ,зєднання з ФТП сервером ,Добавити прописуємо дані :
    В заголовку можна написати просто дрімбокс,
    В ім"я серверу прописуємо його ай пі адресу 192.168.0.2,
    В Учётна запись ЛОГІН ---root,
    В рядок ПАРОЛЬ --dreambox ..ОК..і тиснемо З"Єднатись...
    В результаті ви побачити всі потрохи вашого іміджу...Найбільш нас надалі цікавитеме папка VAR і з якою ми надалі будемо працювати.
    2 ий етап встановлення іміджу..
    Поскільки ми встановили імідж від рудрім то тут є невеликий ньюанс--його потрібно буде нам "крякнути" ..
    Для цього в зіпі іміджа є папка FREE Registration TODAY!а в ній текстовий і kg.so
    Так от з допомогою Тотал Командера переміщаємо файл kg.so в папку вашого дріма TMP-просто мишкою переміщаємо файл!!!І коли він вже появиться в папці ТМР заходимо компом через ТЕЛНЕТ (є така функція на компі--ПУСК-ВЫПОЛНИТЬ..тиснемо і прописуємо у віконечку telnet 192.168.0.2 -це ай пі вашого тюнера!!Тиснемо ОК..
    Появиться слідуюче повідомлення:

    Welcome to ruDREAM image! - Kernel 2.6.9 (14:35:57)
    version: 1109200603190201
    comment: Dreambox image based on with enigma 20060319.0201
    creator: ruDREAM team
    dreambox login:
    вводимо логін root ітиснемо ОК
    появиться Password набираємо на сліпо dreambox і тиснемо ОК..
    Далі з текстового файлу який є в папці FREE Registration TODAY! виділяємо мишкою
    kg.so - /tmp
    telnet:
    export LD_PRELOAD=/tmp/kg.so
    enigma.rudream
    reboot

    і копіюємо його як текст..переходимо в наш відкритий ТЕЛНЕТ і тиснемо ПРАВКА і Вставіть..в результаті ви побачити як відбувається певна дія на моніторі телнета і в кінці пропаде звязок через телнет..тюнер при цьому перегрузиться сам..Все імідж у вас вже крякнутий!!
    Далі потрібно буде вставити емулятор,ключі і настройки шарінгу..
    Я поступаю слідуючим чином..поскільки мені одного емулятора хватає за очі то я зупиняюсь на мжкамді..
    Для того щоб вставити цей емулятор -заходжу в папку дрімбокса по адресу VAR--BIN..відкриваю її..там вже є деякі файли--вам же потрібно буде закинути ще два--це сам емулятор mgcamd і файл MGCAMD sh їх я викладу тут в темі..
    Далі дуже важливий момент!!!Цим двом файлам необхідно буде присвоїти права 755 або 777..робиться це просто з допомогою того ж самого Тотал Командера..для цього стаємо мишкою на файл,який ми щойно закинули mgcamd і на Тотал Командеру зліва натискаємо на ФАЙЛ и ИЗМЕНИТЬ АТРИБУТИ і щоб довго не думати--ставимо у всіх пустих квадратах галочки--ОК..і права будуть повні 777!!Це дуже важливий момент--адже неактивний--безправний емулятор працювати не буде!!
    Аналогічно робимо і з файлом MGCAMD sh ...те саме що я описав по мжкамду і теж про права 777!!!
    Далі переходимо до папки де знаходитимуться ваші ключі..папка VAR--KEYS
    Сюди для мжкамда закидуємо слідуючі файли:
    1.SoftCam.Key(ключі)
    2.AutoRoll.Key(рса ключі)
    3.ignore (кого ігнорувати)
    4.prioriti (хто має пріоритет)
    5.replace
    6.mg_cfg (настройки конфіга)
    7.newcamd list (тут для шарингу прописується дані сервера і т.д
    )
    Також в папку VAR--TUXBOX--CONFIG закидуємо файл newcamd. conf
    В принципі це все..тюнер готовий до роботи..далі вам потрібно буде вибрати вашу конфігурацію супутників,конверторів,дісекі..просканувати канали,придумати свої папки з каналами..поскладати посортувати і .д..діло техніки..
    Є ще один ньюанс..в кінці коли ви все настроїли==виставили ему МЖКАМД ..через меню ВИМКНІТЬ тюнер.в результаті він буде вмикатись на останньому каналі і ему мжкамд..

    Звичайно,що такого не буває щоб людина не попробувала щось нове свіжіше з іміджів..тому перед перепрошивкою тюнера спочатку радив би вам скопіювати ваші настройки і деякі папки..
    VAR--BIN
    VAR--KEYS
    VAR--TUXBOX-CONFIG-ENIGMA --тут знаходяться файли з вашими настройками супутників,конфігурація їх,фаворитні списки,сітковий адрес..позиціонер(настройки)..і т.д.
    Після цього можете сміло перешивати і пробувати..


    Спасибо vic за эту инструкцию
     
    pawel_tg, woodyua, Dipytat и 11 другим нравится это.
  2. lexei

    lexei Профи в Сат-ТВ

    Регистрация:
    22 сен 2006
    Сообщения:
    172
    Симпатии:
    55
    Чогось неможу скачати var
     
  3. seal

    seal Администраторы Команда форума

    Регистрация:
    19 апр 2006
    Сообщения:
    5.904
    Симпатии:
    5.450
    нормально качается ....
    отключите может всякие download-еры
     
  4. vic

    vic Профи в Сат-ТВ

    Регистрация:
    22 июн 2006
    Сообщения:
    6.216
    Симпатии:
    5.372
    там в Софкаме надо менять постоянно на свежие ключи на ТПС..
    Gorgan
    Можна всё менять..но не крякнутом имидже а на коммерческом..
    Пи.си..я у себя постоянно оновляю ФАК...
     
    Последнее редактирование: 29 сен 2006
  5. Gorgan

    Gorgan Новичок

    Регистрация:
    21 авг 2006
    Сообщения:
    2
    Симпатии:
    1
    Vic в RuDream можна встановлювати емулятори так як на Gemini?? По мережі в папку tmp закинути файли емуляторів з розширенням .tar і через меню дріма addon->manual install.. чи тільки таким чином як ти описував вище???
     
  6. PiMan

    PiMan Новичок

    Регистрация:
    21 сен 2006
    Сообщения:
    1
    Симпатии:
    0
    Неа, не качається! (VAR.ZIP)
     
  7. SLAVASAM

    SLAVASAM Профи в Сат-ТВ

    Регистрация:
    31 дек 2006
    Сообщения:
    256
    Симпатии:
    538
    Неа, не качається! (VAR.ZIP)
     
  8. xp84

    xp84 Пользователь

    Регистрация:
    6 июн 2008
    Сообщения:
    8
    Симпатии:
    9
    у меня тоже не качается!
     
  9. tet-a-tet

    tet-a-tet Профи в Сат-ТВ

    Регистрация:
    5 сен 2006
    Сообщения:
    100
    Симпатии:
    67
    Впервые прошил Дрим500 нуль-модемным шнуром, спасибо инструкции от Vic!
    Но мне не дает покоя вопрос: почему нельзя закинуть это все через сеть? В DreamUP предусмотрена такая функция? Ну у меня не получилось....Может я где то чего то пропустил? Не дочитал?
     
  10. Nemo Cr

    Nemo Cr Профи в Сат-ТВ

    Регистрация:
    8 ноя 2008
    Сообщения:
    209
    Симпатии:
    95
    tet-a-tet, можна в принципе..но поверьте на слово-лучше именно через нуль-модем!!!!
     
  11. gsmteam

    gsmteam Любитель Сат-ТВ

    Регистрация:
    14 июл 2006
    Сообщения:
    73
    Симпатии:
    42
    Вы не пропустили, вы теплое с мягким спутали-)) Что бы быстро прошить 500 - нужно одновременно использовать rs-232 и ethernet...Т.е при прошивке подключить тюнер к компу по rs-232 и к роутеру по Ethernet...
     
  12. nebo22

    nebo22 Любитель Сат-ТВ

    Регистрация:
    7 май 2008
    Сообщения:
    188
    Симпатии:
    37
    Нет ли у кого то интсрукции как настороить nabilosat dark star 2
     
  13. sergio-ok1978

    sergio-ok1978 Пользователь

    Регистрация:
    3 июн 2009
    Сообщения:
    34
    Симпатии:
    18
    Извиняюсь за может глупый вопрос (дрим (китай) 500 шью в первый раз):
    Скачал имидж rd500_b110_070122 - залил по ком-порту. Этот имидж надо крякать или нет? Пока ничего не предлагалось регистрировать:)
    Нормально ли на нем эмуляторы пашут?
     
    Последнее редактирование: 5 июл 2009
  14. Nilfgardec

    Nilfgardec Новичок

    Регистрация:
    12 ноя 2008
    Сообщения:
    17
    Симпатии:
    0
    А если не видит?
    Connection prepared, now switch on the drembox!

    Включаю... и ничего...
     
  15. Eol

    Eol Профи в Сат-ТВ

    Регистрация:
    8 июн 2006
    Сообщения:
    954
    Симпатии:
    676
    Nilfgardec,
    на это могут быть две причины, китайцы не развели на плате COM-порт(вернее нехорошая металлизация переходов) или пострадал загрузчик, какую версию DreamUp используете? На материнке есть площадки под JTAG? COM-порт в компе физический или переходник USB-COM? Для начала максимально укоротить нульмодемный кабель.
     
    Последнее редактирование: 25 июл 2009
  16. Nilfgardec

    Nilfgardec Новичок

    Регистрация:
    12 ноя 2008
    Сообщения:
    17
    Симпатии:
    0
    DreamUP_1.3.3.4
    Не было в компе по умолчанию. Купил вчера шнурочек с COM портом. Воткнул его в мамку. Затем взял нуль-модемный шнур (если мне конечно продали нуль-модемный)
    Кабель и так маленький... Даже метра нет
     
  17. Eol

    Eol Профи в Сат-ТВ

    Регистрация:
    8 июн 2006
    Сообщения:
    954
    Симпатии:
    676
    нульмодемный - мамки с обоих сторон, понятно, что иначе и не соединить дрим с компом, поищи DreamUp для 500-х. Китаезы могут иметь на борту левую флешку, Попробуй приконнектится Flash Wisard-ом если, конечно дрим загружается и можно по сетке соединиться. Чесно говоря, при таких делах или вернуть взад ресивер или выпаивать флешку и на проггер.
    Вот DreamUp500 http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/database_arc.php
     
    Последнее редактирование: 25 июл 2009
    Nilfgardec нравится это.
  18. Nilfgardec

    Nilfgardec Новичок

    Регистрация:
    12 ноя 2008
    Сообщения:
    17
    Симпатии:
    0

    Взад ресивер не получится. Он уже не первый год у меня. Просто в результате несчастного случая у меня потеряны все спутники, каналы и все остальное. Но ресивер в порядке.. Решил раз уж такое дело залить новую прошивку, но на радиорынке за прошивку Дрима никто не брался. Вот решил сам залить образ с нуля... Пока глухо.
    Что-то я не могу найти DreamUp500 ищу пока.

    Может есть вариант через сетку прошить? IPшку Дрим исправно получает
     
    Последнее редактирование: 25 июл 2009
  19. Scorp28

    Scorp28 Новичок

    Регистрация:
    28 июл 2009
    Сообщения:
    2
    Симпатии:
    0
    давай ящик я сброшу
     
  20. Eol

    Eol Профи в Сат-ТВ

    Регистрация:
    8 июн 2006
    Сообщения:
    954
    Симпатии:
    676
    Я ж выше постил, попробуй Flash Wizard 6.3, но сначала сделай бэкап своего имиджа
     

Поделиться этой страницей