market223

Супер-Модератор
Команда форума

nikolas2323

Любитель Сат-ТВ
Відповідність телеефіру нормам суспільної моралі – справа самих телекомпаній


Відбувся перший у цьому році брифінг Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за участю голови Національної ради Віталія Шевченка та першого заступника Ігоря Куруса.

Віталій Шевченко повідомив присутніх, що Звіт Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за 2008 р. ухвалено на сьогоднішньому засіданні.

Щорічні звіти представників Національної ради в АР Крим, областях, містах Києві і Севастополі, які також розглядалися сьогодні, будуть оприлюднені на офіційному сайті Національної ради після 15 лютого.
Відповідаючи на запитання журналістів „5 каналу” стосовно деяких програм і передач, що транслювалися в ефірі телекомпаній, Ігор Курус, який водночас є членом Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі, зазначив, що рекомендації Національної експертної комісії є обов’язковими для виконання телекомпаніями.

Національна рада у даному випадку є ретранслятором рішень інших компетентних органів, - вдався до порівняння перший заступник. Рішення щодо відповідності передач нормам суспільної моралі ухвалює Національна експертна комісія, яка у разі невиконання своїх рекомендацій звернеться до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з вимогою вжити заходів до порушників.
Оцінюючи висновки комісії загалом, член Національної ради звернув увагу на те, що застереження стосуються деяких фактів, наприклад вживання брутальних слів у передачах „Comedy club” чи серій („Сімпсони”). Рекомендації не слід сприймати як заборону всього проекту.

Ігор Курус підтримав ініціативу віце-прем'єра І. Васюника провести зустріч з керівниками окремих телекомпаній, адже загальний фон вітчизняного телерадіопростору з погляду суспільної моралі викликає занепокоєння. Вітчизняні компанії повинні самі стежити за дотриманням законодавчих норм і взяти за зразок естетичні стандарти, а не прагнути отримувати прибутки від телепродукції сумнівної якості. Голова Національної ради Віталій Шевченко додав, що одних регуляторних методів недостатньо, щоб забезпечити відповідність українського телерадіопростору нормам суспільної моралі. Тільки спільними зусиллями державних органів та телерадіоорганізацій можна досягнути сподіваного результату.

Щодо способу оприлюднення висновків Національної експертної комісії про показ передач „Речовий доказ”, „Свідок”, „Найвідоміші українські маніяки” (НТН), серіалу „Сімпсони” (М1), фільму „Пожирачка чоловіків” („Студія 1+1”) „Постскриптум”( ТВ „Центр”), „Comedy club” („Новий канал”) Віталій Шевченко відзначив, вибір було зроблено на користь офіційного сайту Національної ради, адже його читають фахівці у сфері телерадіомовлення, а також зацікавлені представники громадськості.

Прес-служба Національної ради
 

nikolas2323

Любитель Сат-ТВ
СТБ покаже 3 і 4 сезони серіалу «Доктор Хаус»

Телеканал СТБ задоволений показниками американського телесеріалу «Доктор Хаус» і планує продовжити його показ. Як повідомила «Телекритику» керівник відділу бренд-маркетингу каналу Вікторія Волонтирець, після завершення 2-го сезону серіалу 18 лютого відразу розпочнеться показ 3-го.

Раніше повідомлялося, що СТБ придбав 2 сезони «Хауса», дубльовані українською, і прийме рішення щодо продовження показу, якщо показники серіалу будуть задовільними. За словами пані Волонтирець, канал уже придбав 3 і 4 сезони. Озвучуватиме 3 і 4 сезони серіалу, як і перші 2, компанія «Так треба продакшн».

Медичний детектив «Доктор Хаус» (House M.D., виробництво Heel and Toe Productions, Shore Z Productions, Bad Hat Harry Productions, у США транслюється мережею Fox) стартував на СТБ о 00.00 із повтором наступного дня о 18.10 7 грудня. За цільовою аудиторією СТБ – 14-49 «50 тисяч+» - показ о 00.00 – 01.00 має середній рейтинг 1,74% і частку 11,58% (рейтинг сягав 2,64%, частка - 19,23%), показ о 18.10 – 19.00 – середній рейтинг 2,09% і частку 8,39% (рейтинг сягав 3,15%, частка 12,09%).

«Телекритика»
 

nikolas2323

Любитель Сат-ТВ
Одеська телекомпанія «Град» звинувачує помічника мера в нападі

30 січня 2009 року приблизно о 13:00 під час виконання своїх службових обовязків здійснено напад на знімальну групу телерадіокомпанії «Град». Про це повідомляється у заяві телекомпанії, яку отримала «Телекритика», а також на персональному сайті директора телекомпанії Анатолія Балінова.

Як повідомляється, знімальна група у складі кореспондента Басюка Юрія Олексійовича та оператора Весилика Юрія Вікторовича знімала на Думській площаді Одеси людей, що «поспішали привітати мера Гурвіца» (із днем народження – ТК). Під час зйомки, стверджується у повідомленнях, на них здійснив напад помічник мера Ігор Хотін у присутності співробітника міліції. «Вони відібрали камеру у оператора та намагались відібрати мобільний телефон. На прохання про захист співробітник міліції не реагував. Пізніше камера була повернена у пошкодженому вигляді та без касети з відзнятими матеріалами» - говориться у повідомленні.

У коментарі «ТК» головний редактор ТРК «Град» Лариса Швець підтвердила цю інформацію та уточнила, що під час здійснення зйомки до журналістів підійшов працівник міліції і поцікавився, яку телекомпанію вони представляють. Кореспондент та оператор назвалися та пред’явили посвідчення, після чого до них підійшла «людина у штатському», силою відібрала камеру та понесла до будівлі міськвиконкому. За словами журналістів, у нападнику вони впізнали саме пана Хотіна.

Також пані Швець повідомила, що телекомпанія направила відповідні заяви до міліції, прокуратури та СБУ.

«ТК» стежитиме за розвитком подій та сподівається отримати коментар стосовно інциденту від протилежної сторони конфлікту.

«Телекритика»
 

BlackBat

Пользователь
Обережно - ВАС ДУРЯТЬ !

:stop:
Реклама кампанiї "Viasat-Укриїна" свiдомо вводить користувачей в оману :

1. Пакет "Сiмейний" коштує всьго 1 грн. на день, але абонплата за мiсяць – 59грн.
Питання : в якому це мiсяцi у нас 59 днiв ?
2. Кампанiя нарахувала у власному пакетi бiльше 250 каналiв.
У пакет "Престижний" (найбiльший пакет) входить лише 93 канала. Тюнер SRT7700 дає можливiсть приймати тiльки 4 супутники. На AMOS, Sirius 4 та Hotbird є ще каналiв 60 росiйсько- та україно-мовних, до яких "Viasat" не має вiдношення. Таким чином десь 150-160 каналiв.
:d
 

Mandroid76

Новичок
А хто нибудь нашол с тюнера канал Music Box Ukr на amos, у меня не видит не на компе, не на тюнере и все таки про него написано на lyngsat
 

svki

Модератор
Команда форума
Mandroid76, Мюзик Бокс Украина 11690H/7200 працює нормально:pardon:
 
  • Like
Реакции: ig0r

DJ ZHYK

Любитель Сат-ТВ
У меня так же, суперский прием этого канала, там еще каналы Реал Эстейт и Гумор ТБ
 

Kuzmych

Профи в Сат-ТВ
Гумор Тв, РеалЭстэтТв и Мюзик Бокс Украина перешли на другую частоту. Теперь настраюйте своё железо на такие параметры: Амос2 11647Н/9166
 

Kuzmych

Профи в Сат-ТВ
Поменял частоту пакет MediaTranzyt, что транслируется с Сириуса, сейчас каналы English Club TV, Kiko, Menu TV.... идут с такими параметрами Sirius4 12728 V19720
http://www.flysat.com/sirius4.php
Также изминились частоты руских каналов на ABS-1 75*: TNV : Tatarstan Novy Vek, TRO Soyuz, Perviy Igrovoy, ZHIVI!/FIT, Mir , теперь исчите их на єтой частоте
12732 V 22000
 

Neck

Пользователь
Канал К1 закодировали в Бисс. Кто что слышал об этом, или может есть ключики?
 

Kisa

Супер-Модератор
Команда форума
Дружище,проснитесь!Недели три как кодируют во время трансляции Формулы-1,ключ подходит от Мегаспорта.
 
  • Like
Реакции: Neck

alkvv

Новичок
Вместо канала 1+1Int. уже давно появился UBR, а 1+1Int. сейчас существует? Если кто в курсе, ответте.
 

Гуталин

ПРЕЗИДЕНТ
Команда форума
Вместо канала 1+1Int. уже давно появился UBR, а 1+1Int. сейчас существует? Если кто в курсе, ответте.

как вас понять :-Вместо канала 1+1Int ?????

канал 1+1Int существует по прежнему на сириусе-он просто в мпег4.
а самое поганное там немодный стандарт звука. его практически никто не слышит
 

alkvv

Новичок
Большое спасибо Гуталин! Openbox 820 Mpeg4 не понимает?! Можно считать, что его для меня нет.
 

k1979

Любитель Сат-ТВ
Ребята подскажите почему не лочится транспордер 12727V (каналы 2Т, Кико, Сити и т.д.) и 12680Н (каналы Идеальный мир, Универваг и т.д.) на Сириусе..в чем проблема??? (сканировал и авто и вручную и забивал программно Сатедитором)

тюнер катрейн 910
 
Сверху