vic

Профи в Сат-ТВ
Компанія Vision TV запускає для України Viasat Sport

2 червня 2008 року до уваги абонентів супутникового телебачення Viasat буде запропоновано новий спортивний телеканал Viasat Sport (у пакеті «Viasat Престижний»). Про це «Телекритику» повідомила прес-служба компанії.

Viasat Sport висвітлюватиме події футболу, боксу, хокею, баскетболу, бейсболу, автогонок. Зокрема, уже зараз канал звертає увагу глядачів на такі майбутні програми:

Футбол: ексклюзивні покази футбольних матчів світового рівня, включаючи відбірковий турнір за право участі у фінальній частині Чемпіонату світу – 2010 із Європи та Південної Америки (трансляції червень 2008-го – жовтень 2009-го).

Бокс: поєдинки боксерів: Олександр Повєткін, Ніколай Валуєв, Артур Абрахам, Деніс Платов і багато інших у поєдинках за титули чемпіона світу за чотирма престижними версіями світового професійного боксу – WBC, IBF, WBA, WBO (10-12 боксерських шоу на рік).

Хокей: найкращі матчі NHL за кубок Стенлі за участі відомих хокеїстів: Ніколая Жердєва, Олексія Житняка та Руслана Фєдотинка.

Баскетбол: ігри та чемпіонати Національної атлетичної асоціації коледжів NCAA, всі зірки найкращої баскетбольної ліги світу NBA та найкращої ліги з американського футболу NFL розпочинали свою кар’єру саме тут.

Бейсбол: Viasat Sport –єдиний канал в Україні, що транслюватиме матчі MLB (Головної бейсбольної ліги), що входить у четвірку найсильніших професійних ліг США (NFL, MLB, NBA та NHL).

Автогонки: кузовні автогонки NASCAR (Національна асоціація автогонок) – це другі за популярністю та телевізійними рейтингами автогонки у Сполучених Штатах Америки, їх популярність можна порівняти тільки зі всесвітньо відомою «Формулою 1».

Як відомо, компанія Vision TV-Viasat заявила про вихід на український ринок 21 квітня 2008 року, запропонувавши абонентам три базові пакети: «Viasat Сімейний» (48 грн.), «Viasat Популярний» (85 грн.) та «Viasat Престижний» (135 грн.). Нагадаємо, в інтерв’ю «Телекритиці» компанія висловлювала жаль щодо того, що не змогла домовитися з українським оператором – компанією «Поверхность» щодо трансляції спортивних каналів, як власних «Спорт 1, 2, 3, 4», «Спорт HD», так і зарубіжних, права на які в Україні ексклюзивно належать «Поверхности».

Довідка
Телекомпанію Viasat створено 1987 рокуі. 100% акцій належить Modern Times Group. Viasat належить 19 безкоштовних та 18 платних телеканалів. Найвідоміші – розважальні Viasat Explorer, Viasat History, TV-1000 і TV-3. Сукупна аудиторія – 86 млн у 21 країні Європи. Платними послугами компанії користуються 11,5 млн абонентів у 17 країнах. Компанія використовує технології MPEG-4, DVB-S2 та спеціально розроблений для першої DTH платформи в Україні супутниковий приймач VIASAT SRT 7700, із використанням системи умовного доступу виробництва компанії NDS. Послуга надається за допомогою супутника Sirius 4
 

chikosh

Профи в Сат-ТВ
Обнадеживающая новость. И в запасе у Viasat есть еще три спортивных
канала Viasat Sport 1. Viasat Sport 2. Viasat Sport 3.
Но для запуска етих каналов в пакет нужно подготовить целую роту
спортивных коментаторов и переводчиков.
 

Gesha

ЗЕВС
Команда форума
я мав на увазі румунську версію на Сіріусі. І тут нічого протизаконого нема він працює ФТА.
Я зараз просто намочу штани від сміху -
Шановні Українці!!! Заплатіть за віжн та дивіться євроспорт на румунській мові . Ви хоч думаєте про що пишете???
Нацрада видала ліцензію в умовах котрої чітко визначено список загальнонаціональних каналів, котрі повинні надаватись безкоштовно. А що ми маємо? Навіть умови ліцензіїї не виконуються, що вже говорити про те, як вони тяжко думають про абонентів. Не те що безкоштовно, навіть того, що зазначено нема в повному обсязі. А ми так очікували що прийдуть добропорядні іноземці та дадуть нам сервіс свого рівня, тему в очікуванні неймовірної величини створили, сподівались на щось...А вони з нами по-нашому - давай гроші та йди геть.....
 

tigekala

Профи в Сат-ТВ
Да... 8 сотый Дрим прописывает эти каналы... Правда этого название Viasat Sport (Viasat Sport Baltic & Russia).
 

alexey1982

Профи в Сат-ТВ
В связи с приобретением сублицензии на трансляцию ЛЧ, КУЕФА и ЧЕ-2008 по футболу ТРК "Новый канал" БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ограничила доступ к своим каналам при помощи кодировки Viacess 2.6. Информации о возобновлении кодирования на спутнике нет и на официальном сайте телеканала.

ТРК "Украина" напротив, сняла кодировку и с сегодняшнего дня будет распространяться в открытом доступе на спутнике Sirius в украинском пакете SES-66, частота 11766 МГц

http://www.sat-digest.com/forum/viewforum.php?f=10
http://www.sat-digest.com/forum/viewtopic.php?p=216623#216623
 

Gesha

ЗЕВС
Команда форума
alexey1982, я понимаю что ты написал новость, но какое отношение она имеет к вижн??? или ты настолько болен вижн-ом, что готов к их заслугам и победу над Гитлером приписать?
 

alexey1982

Профи в Сат-ТВ
alexey1982, я понимаю что ты написал новость, но какое отношение она имеет к вижн??? или ты настолько болен вижн-ом, что готов к их заслугам и победу над Гитлером приписать?

ну как какое отношение?! Каналы Трк Украина и Новый канал - это пакетные каналы Виасат. Вот хотел поделиться новостями. Люди же не все сат-форумы смотрят. Если вам что-то не нравиться удалите мое предыдущее сообщение.

и слово БОЛЕН попрошу ко мне не применять. Я понимаю что Вы супер-труппер модератор, но права оскорблять людей не имеете права.
 

Сергей77777

Профи в Сат-ТВ
Алексей пакет ВИАСАТ имеет много каналов И что давай будем обсуждать эти каналы .Может еще симпатичных девочек вспомним которые в ВИЖН работают.....
 

alexey1982

Профи в Сат-ТВ
Вот интересно! И что вы хотите обсуждать. Уже давно все всё сказали. зачем повторяться. И на этом форуме я просто читатель! Писатель я на другом форуме. И обсуждать и критиковать Виасат готов ТОЛЬКО с абонентами Виасат. Смысла не вижу говорить с человеком который не пользуется услугой.
 

tosat

Профи в Сат-ТВ
И обсуждать и критиковать Виасат готов ТОЛЬКО с абонентами Виасат. Смысла не вижу говорить с человеком который не пользуется услугой.
А раньше смысл был..? Неужели что-то изменилось..?
 

zioom

Пользователь
Шанувальники спорту можуть переглядати у пакеті VIASAT Престижний на 300 каналі телеканал VIASAT SPORT.
 

alexey1982

Профи в Сат-ТВ
Шанувальники спорту можуть переглядати у пакеті VIASAT Престижний на 300 каналі телеканал VIASAT SPORT.

Држе, ти забув ще дописати про канал ESPN Classic Sport.
Номер його в прошивці не памятаю.
 

vic

Профи в Сат-ТВ
2 червня Vision TV запустить телеканал Viasat Sport

2 червня 2008 р. у пакеті пакеті «Viasat Престижний» провайдера супутникового телебачення України Vision TV з’явиться новий спортивний телеканал Viasat Sport. Про це сказано в офіційному повідомленні компанії. Крім того, у травні пакети Viasat поповнилися телеканалами «Техно 24», «Настоящее страшное телевидение» (НСТВ) та «Феникс АРТ». Розмір абонплати при цьому залишився незмінним.

Телеканал Viasat Sport буде цілодобово висвітлювати теми світового футболу, боксу, хокею, баскетболу, бейсболу та автогонок російською мовою (у Росії цей канал транслюється з листопада 2006 р.). Канал «Техно 24», що увійшов до пакету «Viasat Популярний», 24 години на добу показуватиме науково-популярні програми та фільми про науку і техніку. Програми телеканалу поділяються на сім тематичних розділів: «Людина», «Технології», «Відкриття», «Космос», «Секретні матеріали», «Еволюція» та «Кунсткамера», вони пропонують телевізійні продукти кіностудій «Лєннаукфільм», «Київнаукфільм», «Центнаукфільм», компаній BBC (Великобританія), F For Films (Франція), DnetSales (Німеччина), German United Distribution (Німеччина), World Wide Entertainment (Австралія) та інших незалежних телевиробників.Цілодобові телеканали «НСТВ» та «Феникс АРТ» увійшли до пакету «Viasat Престижний». Перший з них транслюватиме класичні фільми жахів, сучасні трилери, містику, фантастику, треш, аніме, документальні фільми та інші програми відповідного змісту. «Левову частку міжпрограмного ефіру “Настоящего Страшного Телевидения” складає анімаційний серіал “Монстри” власного виробництва», - сказано в повідомленні Vision TV. «Феникс АРТ» позиціонується як телеканал прем’єр російських серіалів. Його основу складають кращі серіали виробництва кінокомпанії «Фенікс-Фільм».

Vision TV - провайдер супутникового телебачення, що представляє послугу Viasat. Заснований в Скандинавії в 1991 р. Viasat пропонує понад 50 каналів власного виробництва, що розповсюджуються у 24 країнах, а також безкоштовні канали, доступні в країнах Скандинавії та Балтії, Чехії, Росії, Угорщині, Словенії та Балканах. В Україні працює з квітня 2008 р. Акціонери компанії: скандинавська Медіа група Modern Times Group та Strong Media Group.


Мне интересно..а на каком конкретно канале пакета можна будет посмотреть ЧЕ по футболу?Ищу и не нахожу...
 

alexey1982

Профи в Сат-ТВ
Шановний пане Олексію!

Вас вітає компанія Vision TV – офіційний провайдер супутникового телебачення VIASAT в Україні!

З радістю повідомляємо Вас, що акцію для перших 5000 абонентів подовжено до 31.08.2008.

Дякуємо за Вашу зацікавленість до наших послуг.

З повагою,
Департамент з обслуговування клієнтів
 

Kolomijtchuk

Пользователь
Шановний пане Олексію!

Вас вітає компанія Vision TV – офіційний провайдер супутникового телебачення VIASAT в Україні!

З радістю повідомляємо Вас, що акцію для перших 5000 абонентів подовжено до 31.08.2008.

Дякуємо за Вашу зацікавленість до наших послуг.

З повагою,
Департамент з обслуговування клієнтів
Шоб не пришлось акцию для первых 5000 продлить до празднования 50-летия Вижна в Украине:yahoo::taunt:
 

vic

Профи в Сат-ТВ
Интересно сколько будет у Вижн ТВ абоннентов по истечении 2х месяцев активной работы..
Сообщение от Heterogenous
По состоянию на 21,05,2008 VisionTV слал апдейты на 234 карточки.
Т.е. с довольно высокой долей достоверности можно сказать, что за месяц работы VisionTV подключил 234 абонентов (включая тех кто по блату).

http://www.tv.net.ua/phpbb2/viewtopic.php?t=6866&start=220
 

Gesha

ЗЕВС
Команда форума
с довольно высокой долей достоверности можно сказать, что за месяц работы VisionTV подключил 234 абонентов
статистика впечатляет...понятно почему тут некоторые с пеной изо рта расхваливают контору....явно прав Kolomijtchuk в своих предположениях:
Шоб не пришлось акцию для первых 5000 продлить до празднования 50-летия Вижна в Украине
 

alexey1982

Профи в Сат-ТВ
Сейчас Виасат проводит телефонный опрос абонентов Виасат. У каждого абонента спрашивают стандартные вопросов - работа дилеров, качество предоставляемых услуг, и тд.
 
Сверху