vic
Профи в Сат-ТВ
По просьбі наших товаришів з Західної України де поки інет не завжди доступний в іншій формі велике прохання до всіх форумчан поділитись своїм практичним досвідом в використанні як наземного каналу так і супутникового...адже завжди є ньюанси і особливості..
Почну з того що супутниковий інет є двох видів
1.Двохсторонній супутниковий доступ.
Прямий супутниковий канал-запит і скачування відбувається безпосередньо з самого супутника.
В західних областях наприклад ним успішно займається Івано-Франківськ.
Звичайно що для особистого користування,цей вид інету дорогий..але можливо завдяки ньому напевно побудова цілої сітки користувачів,що напевно може дати ефект..
2.Другий варіант трохи дешевший -це використання наземного провайдера інету--найчастіше це або жпрс або ДСЛ чи ще якось доступного каналу,де якість неважна..
З появою наприклад лайфу ,де ціна невисока інтерес в деяких місцях піднявся..
З повідомлень наших товаришів,наприклад:
Почну з того що супутниковий інет є двох видів
1.Двохсторонній супутниковий доступ.
Прямий супутниковий канал-запит і скачування відбувається безпосередньо з самого супутника.
В західних областях наприклад ним успішно займається Івано-Франківськ.
Звичайно що для особистого користування,цей вид інету дорогий..але можливо завдяки ньому напевно побудова цілої сітки користувачів,що напевно може дати ефект..
Наша фірма www.bios.if.ua разом зі www.Skylogic.com пропонує двосторонній супутниковий доступ.
Для малого та середнього бізнесу є розроблені 2 пакети, IP Access Coliseum(1024/512) та Premium(2048/1024). Необмежені по трафіку. Необмежені по кількості сесій. Всі протоколи. 2 Реальні ІП.+ Все що звідси випливає.
Відповідно ціна 450$ та 880$
Позитиви: Висока надійність 99,5%
Швидкість і можливість підключення, W6, EB1, EB3, Telstar12 і ін
Безлімітний траффік
Прошу обговорювати Нас і Інших, буду відповідати...........
2.Другий варіант трохи дешевший -це використання наземного провайдера інету--найчастіше це або жпрс або ДСЛ чи ще якось доступного каналу,де якість неважна..
З появою наприклад лайфу ,де ціна невисока інтерес в деяких місцях піднявся..
Life робить найвигіднішу пропозицію користувачам Інтернету — «ГІГА Інтернет»!
Сплативши лише 35 гривень (з урахуванням ПДВ, без збору до ПФ), Ви отримуєте 1 Гбайт (1000 Мбайт) мобільного інтернету для користування протягом одного місяця!
З «ГІГА Інтернет» до кінця року мобільний Інтернет стане для Вас найдоступнішим засобом для користування електронною поштою, завантаження ігор, MP3 і відеофайлів, пошуку у веб-просторі цікавої інформації, та спілкування з друзями і близькими за допомогою Skype або ICQ.
http://www.life.com.ua/index.php?area=lifebox&lng=uk&page=14-14
З повідомлень наших товаришів,наприклад:
я коли підключався до інету, то порівнював ціни... радіоінтернет відпав відразу....330 уе обладнання....300 уе підсилювач, бо живу на краю міста, звичайно може він і не знадобився б...290 грн підключення....24грн/місяць, що туди входить - не знаю....24коп/мб вдень, 12 - вночі
вибрав адсл, бо це набагато дешевше....а як завтра якісь перешкоди типу сніг, дощ...взагалі, в цьому питанні некомпетентний....хоча якщо це радіо - щось може заважати...
а для сат-інету в мене все було........приблизні ціни:
антена 1,2 мабо - 24уе
конвертор - 4уе
скай стар 2 - 70уе
20 уе кладуться на ваш рахунок в сатгейті
мобілка навіть не знаю скільки буде коштувати....мабуть за гривень 300 щось з жпрс можна взяти...
блютуз адаптер - 50 грн...
лайф - 20 грн....40 грн для гіга-інтернету
якщо нічого не забув - виходить близько 200 уе....
плата за інтернет:+
гіга-інтернет - 38 грн/місяць за 1 Гб....вважаю, цього вистачить...
сатгейт - вибрав супутник сіріус 2 північний луч...рівень сигналу високий...до цього був на сіріусі 3 - сигнал був на межі працює/не працює....тарифи тут http://satgate.ru/ru/services/s2npr.php
в мене пакет пріпейд 128...приблизно 10коп/мб вдень, 4 - ввечері, 1 - вночі...за півмісяца роботи без слонаксу витратив трохи менше 2 уе....вчора настроїв слонакс - має бути ще менше...
як налаштовувати сатгейт, слонакс - це все є на сайті http://satgate.ru/
мене такий варіант інтернету влаштовує....це хороший варіант, якщо нема можливості підключити адсл...
щодо шарингу - нічого сказати поки не можу...ще не налаштував...